Söndag eftermiddag

Sköna söndag, började dagen med en god frukost. Klockan ett var det handboll, Ronja och damlaget i HK Eskil slog Vintrosa med 41 – 13. Vintrosa hade bara en avbytare så tjejerna fick slita för de bollarna medan Eskildamerna dunkade in boll efter boll.

Efter handbollen gick jag och min man PeO en sväng på stan och handlade lite böcker bland annat. Vi passade också på att ta en fika. Tyvärr var vårt favoritställe, Cafe Kaka, proppfullt med folk så vi fick ta det näst bästa. Vi råkade höra två killar som diskuterade fackliga frågor, att man inte ska äta griskött för grisar är smarta djur och lite annat intressant. Det kan vara kul att tjuvlyssna ibland.

Efter denna lilla utflykt gick vi hem och städade så nu är vårt hem skinande rent.

Imorgon har jag fullt upp det är först morgonmöte i stadshuset, sedan styrelsemöte på Energi & Miljö AB därefter ska jag åka till Nyköping och eventuellt bli vald till ordförande för NTF Södermanland. För några år sedan var jag ansvarig för trafikfrågorna och dessutom ordförande i det lokala trafiksäkerhetsrådet. Man kan väl säga att cirkeln sluts nu, jättekul.

Ann-Sofie