Jemen

Det fattiga landet Jemen tar emot massor av flyktingar från Somalia. Massor av människor lever i läger. I år räknar man med att ännu fler ska komma. De få flyktingarna som lyckas ta sig till Sverige går en betydligt bättre framtid till mötes. Det innebär inga större påfrestningar för det svenska samhälet. Men ändå gör Sverige Demokraterna en stor affär av detta.

Jag hoppas att det svenska folket tänker sig för i kommande val och inte ger SD några mandat i de olika politiska organen.

Här kommer lite info. om Jemen som jag hittade på Wikipedia:

Jemen, som är en stat som bildades då två av världens fattigaste länder förenades, har befunnits sig i mycket svåra omständigheter då utgångsläget var ytterst svårt utrikespolitiskt och ännu värre ekonomiskt. Att samordna olika samhälls- och ekonomiska system har inte gått smärtfritt. Ekonomin har i stor utsträckning varit beroende av understöd från utlandet och av de inkomster som jemeniter i arbete utomlands har skickat till hemlandet.

Sverige har behov av arbetskraft. Det vi måste göra är att bättre ta tillvara på den tillgång som de nya svenskarna är. De kan försörja sig själva om vi bara släpper in dem i samhället.

Ann-Sofie

3 kommentarer

  1. Får ”flyktingarna” som kommer till det fattiga landet Jemen också livstids försörjning som de kan få i Sverige? Hur många ”flyktingar” tar Jemen emot per capita?

  2. Synd förresten på en snygg tjej som du att du är antidemokrat. Sd har i alla fall min röst 2009 och 2010. Jag säger nej till mångkultur, massinvandring och islamisering.

  3. Antidemokrat ? Undrar vad han menar med det egentligen ?


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS