Politikerresor

Politikers studieresor verkar vara som ett rött skynke för vissa personer. När vi i styrelsen och ledningsgruppen för Eskilstuna Energi & Miljö AB reste till Bryssel så blev det en ”storm i ankdammen”. En journalist ringde mig och frågade om vi skulle ställa in resan på grund av att så många, det var väl typ 20 personer, tyckte att det var fel. Jojo fega är vi dock inte.

Att som politiker och hög tjänsteman inte lära sig mer om saker och ting betraktar jag som tjänsefel men, men…

Nu planerar ledningen i Strängnäs att göra en resa till Nederländerna. Jag vet inte i vilket syfte men det är för min del inte det intressanta utan de olika kloka kommentarerna på ekurien. Det är det vanliga gnället så klart. Här kan ni se ett som vanligt balanserat inlägg:

OJ!!!!!!OJ!!!!!!OJ!!!!
Vad f”’siken tänker de på???????
Vi har alltså pengar eller vad f””an är det som händer snart börjar vi strängnäsbor bli förbannade..
Jag vill INTE vara med och betala deras resa… Nu får det vara NOG!!!!!!!!!!!!!!
Arg

Och eftersom det gäller Strängnäs och inte Eskilstuna denna gång så vågar sig Alex Voronov, proffstyckaren på Eskilstuna Kuriren, på att blogga om resan i positiva ordalag. Storsint eller hur?

Förra gången när vi i Eskilstuna åkte och det blåste upp till storm då valde han att vara tyst fast han tycker att alla politiker borde göra resor, särskilt till Bryssel som var vår destination. Men E-tuna har ju en röd ledning och det är ju inte bra.

Ann-Sofie