S-strategin är ”avslöjad”

Det är AFTONBLADET som kommer med det stora avslöjandet att Socialdemokraternas valvinnarstragegi går ut på att framställa den borgerliga regeringen som hjärtlös. Det känns inte som om Socialdemokraterna kommer att behöva anstränga sig särskilt mycket i den frågan. Borgarna själva gör ju sitt bästa att själva framstå som hjärtlösa i och med försämringarna som drabbar långtids- arbetslösa och sjuka.

Den förda borgerliga politiken gör redan svaga människor till ”socialfall”. Blir det enklare för dessa att få jobb då. Knappast, de svaga blir ännu svagare.

Vi Socialdemokrater har inget att skämmas för, vi har en grundidéologi som bär och vi har också väljarkårens förtroende. Den borgerliga regeringen känns väldigt hjärtlös på egna meriter.

Ann-Sofie

 

3 kommentarer

  1. Personligen ser jag hellre att vi jobbar med vår egen politik och identitet än att hela tiden jobba med att påverka andra partiers mediabilder.

  2. Hej Stefan det tycker jag också. Vi har en egen politik som vi ska föra fram och låta borgarna falla på eget grepp.

  3. Jag tycker att vi vinner genom att framhäva våra egna värderingar och den politik socialdemokratin är skapad med. Att endast satsa på att visa borgarnas orättvisor kan vara effektivt men inte långsiktigt. Dessutom är jag besviken på hur debattklimatet styrs av borgarna medan det är vi som har ca hälften av Sveriges befolkning med oss. Varför ska vi vara så skakiga, vi bör styra debatten för vi har folket med oss.

    Vänlig hälsning
    Reza


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS