En sekund bröstvårta är gratis

Nu har den larviga frågan om Janet Jacksons nipplechock avgjorts i domstol. CBS slapp böter på drygt 3 mkr. Många amerikaner hade känt sig kränkta och klagat på det fasansfulla tilltaget. I förhållande till så mycket annat så känns ju detta som fullständigt bortkastad tid och pengar för alla inblandade.

Ann-Sofie

4 kommentarer

 1. Herregud, gick det till domstol? Världen är galen…

 2. USA, inte världen, är platsen för galenskapen. I USA är det OK i media med oandliga mängder våld men inte ens en gnutta nakenhet.

 3. Hmmm… – Tja världen är som den är – inklusive USA.

  Dock – den sedan ca 6000 år sedan (= vid tiden för då religionernas helvete hittades på !) uppkomna situationen att nakenhet är onaturlig – eller t o m så kallat ”syndig” – får väl ses som det mest stupida djävulskap som wåra MaktElitare någonsin har uppfunnit åt oss av vanligt folk att hålla oss till – i hela wår ca 500 000-årade historia, troligast…

  Vem faen är ej naken under kläderna ?

  Särskilt kvinnor skall ju – enlligt wåra MaktElitares Ismer och Dogmer – nogsamt passa sig för vad deras kroppar NaturLiktVist är försedda med – och då särskilt det som finns mellan benen och brösten. Lik förbannat är det just detta som gjort att mänskligheten har överlevt i ca 500 000 år, faktiskt… – så det borde väl vara precis tvärtom egentligen, kanske….

  Borde ej detta istället vara något att lovprisa ? 🙂

  Hur som med det – så har jag ordat lite mera om det här pågående vansinnet på
  http://josefboberg.wordpress.com/2007/12/09/haxprocesser-da-och-nu

 4. Jag har haft närmare 800 tittar på den här bloggen 🙂


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS