Filippa har vaknat

Var har Filippa varit? Att det skett rekonstruktioner av mödomshinnor är inget nytt. Så vitt lilla jag vet har det förekommit i några år nu. Det känns inte riktigt trovärdigt att Stockholms läns högsta sjukvårdshöns nu först fattat att det är något som den svenska sjukvården gjort sedan länge, hon har dock hört rykten. Varför har hon inte kollat?

Bra att både du Filippa Reinfeldt och Ulf Kristersson vaknat nu!

Någon som kallar sig Mia säger ”puckojävel” till mig och påtalat att dygden inte kommer tillbaka av detta ingrepp. Nej där har ju Mia rätt men det är ju inte det som är det primära här. Och vad är dygd för dig Mia?

Ann-Sofie

PS. Finns det annat i samhället som moderaterna inte känner till? DS.

3 kommentarer

  1. Tråkigt att dessa operationer inte ger dygden åter till dessa stackars muslimskor. Jag tycker mångkulturen måste få kosta.

  2. Du har ett mycket konstigt synsätt. Vad skulle du beskylla Filippa för om hon visste allt? Nu kan man inte veta allt i en jätteorganisation. Men den informationen kännde du visst inte till eller?

  3. Hej hermanubis!
    Konstigt synsätt eller inte, att sjukvården har gjort nya mödomshinnor har både tidningar och tv tagit upp så är man det minsta intresserad av frågan så borde man snappat det.

    Givetvis finns ingen allvetande politiker om det vore så skulle vi vara omänskliga, en maskin. Och det kravet har jag inte på fru Reinfeldt eller någon annan.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS