Palin en utomjording

Hillary Clinton och jag har en sak gemensamt; vi är nämligen rädda för Palin. Jag tror dock inte att vi är rädda för Palin av samma anledning. Hillary är väl mest rädd av politiska skäl medan jag är rädd för att Palin är en utomjording.

Hur då tänker ni säkert? Damen i fråga kommer från Alaska där betalar ingen skatt man får i stället pengar från samhället. Oljan sprutar ur marken och alla är glada, se bara på Palins galna leende. Hon är för dödsstraff men mot aborter.

Här är en annan bloggares syn på saken.

Ann-Sofie

4 kommentarer

  1. Nu kom det! Att jag måste hålla med dig alltså. Jag är djupt oroad över denna kvinna och konsekvenserna av hennes entré på den storpolitiska arenan. Annars tror jag att jag har ett par saker till gemensamt med Hillary, jag tycker hon är för jäkla tuff. Inte minst för sättet hon numera håller maken på mattan 🙂

  2. Hillary var min kandidat men nu blev det inte så, jag tycker att hon är helgjuten. Dessutom måste hon vara en både förstående och förlåtande kvinna/hustru. Min man PeO hade aldrig kommit undan med det, cigarrleken, som Bill gjorde.

    Ann-Sofie

  3. Håller med – igen! Jag är helt övertygad om att hon inte låter honom glömma!

  4. Nej det hoppas jag verkligen. Även om förlåta och glömma säkert är bra för nattsömnen eller nå´t.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS