Är göteborgarna korkade?

Ja om man ska tro på kommunisterna Frank Baude och Anders Carlsson: ”Det är ett ödets ironi att Johansson avslutar sin karriär som Volvos lakej i politiken samtidigt som Volvo varslar tusentals anställda om uppsägning.”

De båda herrarna säger, Göran Johansson har en folklig image. Men den är bara yta. I den berömda verkligheten har han drivit en politik som i allt gått emot vanligt folk. Sett till det är han så långt ifrån en go gubbe man kan komma.

Detta måste ju betyda att göteborgarna är helt korkade som val efter val röstat på Göran Johansson och socialdemokraterna. När han i själva verket gjort allt för att trycka ner ”vanligt” folk.

Det känns bara som två bittra herrars introverta tankar som nu blommat ut. Givetvis är det den liberala tidningen EXPRESSEN som skriver om detta.

På förekommen anledning:

Ett litet förtydligande verkar vara på sin plats, det är inte jag som tycker att göteborgarna är korkade. Jag tycker att de röstat helt rätt.

Ann-Sofie

4 kommentarer

 1. Tycker det framgår ganska tydligt att det är Göran Johansson som Baude och Carlsson tycker är korkad, inte vanligt folk. Det vore intressantare om du bemötte kritiken som förs fram. Vad tycker du om den socialdemokratiska privatiseringspolitiken i Göteborg? Utförsäljning av Hamnen och spårvägen samt införandet av vägavgifter med den nya biltunneln?

 2. Hej eye!
  Ja förvisso men slutsatsen måste väl vara att det också är fel på folk som röstat på Göran Johansson och sossarna val efter val.

  Ann-Sofie

 3. @Eye
  Hmm, än så länge är väl varken hamnen eller spårvägen såld. Eller har jag missat något?

 4. Om utförsäljningen av spårvägens bussar kan du läsa i veckans proletären:
  http://proletaren.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1587&Itemid=1

  Om planerna på att privatisera hamnen för att komma åt det besvärligt stirdbara Hamnarbetarförbundet har det skrivits en del tidigare. Det kan väl knappast vara någon nyhet?


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS