Ingen blogginspiration

Det var länge sedan jag var så omotiverad att skriva någon blogg. Men icke för ty. I fredags hade Eskilstuna Energi & Miljö AB julfest. Det var kanske rekord, ca 250 personer kom till Stadshotellet. Logistiken var visserligen bristfällig men det var så vitt jag kunde bedöma en lyckad julmiddag. Underhållningen var väldigt bra. Jag kunde nästan alla sångtexterna. De var dessutom ganska roliga.

Det kom fram anställda och var spontant glada för att Adam Brännström anställts som ny VD. Han höll för övrigt ett mycket bra tal till oss närvarande och det gjorde Sten Pettersson också.

Helgen har gått i handbollens tecken. Ronja spelade SM och det var roligt fast de inte gick vidare. Jag insåg att jag måste komma tillbaka till gympingen. Det är kul att hoppa omkring och dessutom är jag nog ganska spänstig för att vara i 50-knycket. Hur det nu gått till, känner mig som en 35-taggare.

När vi kom hem blev jag skitsur och ringde Polisen. Det stod nämligen en buss parkerad framför vår utfart. Mitt första intryck av polisen som jag pratade med var negativt men när hon sedan ringde tillbaka och berättade vad de gjort då fick hon (Eva-Maria) det beröm hon förtjänade.

Något senare efter att jag badat våra orkidéer, alla fem blommar inom kort, hade jag en liten glöggtävling , med PeO. Det var inte så lätt men han vann ändå. Jag älskar ju honom. 

Sammanfattningsvis kan jag bara säga, det har varit en kanonbra och skön helg fast jag haft ONT i magen.

Nu ser vi fram emot den 23:e december när vi ska koka knäck, klä granen och koka skinka. Det brukar vara en höjdarkväll i vår familj.

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. Jaså var det ni som knep honom!

  2. Ja om du menar Adam Brännström så var det vi. Men det har jag ju skrivit om tidigare, har du missat det?

    Det var dessutom jag som tipsade headhunting-byrån om honom, vilket gör mig extra nöjd.

    Ann-Sofie


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS