Helgen som gick

Detta blev onekligen en helg i variationens tecken. Det började med att jag åkte till Stockholm på fredag eftermiddag för att sammanståla med maken som varit på jobb-kryssning på den så kallade ”Färjan”.

Han skulle vidare till en julfest med arbetskamraterna, som jag  förstått är ett kanonbra gäng. Jag hade turen att träffa några av dem bland annat PeOs chef Alf som visade sig vara en ovanligt glad gamäng.

Vi hann besöka Monks cafe  (accenten is no more) för lite samkväm. De for vidare till julfesten i Alvik och jag åkte till hotellet. Min man anlände typ halv två och var väldigt nöjd med kvällen.

Lördag, vi sov länge och missade hotellfrukosten. Vilket dock inte var något problem, Stockholm är ju fullt av mat. Vi intog lunch på stället bredvid vårt favvoställe Pickwick, som var fullknökat. Pizza är gott ibland.

Från lunchstället gick vi till en butik som saluför kängor, Dr Martens, jag har i en tidigare blogg skrivit om de klarröda kängorna som jag ville ha. De fanns fortfarande inte i min storlek.

Vi gick till nästa hörnbutik, Sko Uno, mest för att det är kul. Men där fann jag PeOs julklapp. Cowboy-boots men inslag av pytonorm, jojo. De var dyra men skitsnygga. Jag tror inte att pytonormar är utrotningshotade så jag slog till.

Vi avslutade lördagen med att gå till Monks igen. Det är kul att bli kompis med personalen och de som jobbar på Monks är mycket trevliga och generösa. Jag provade på några nya sorter men kunde inte låta bli att ta en av deras Kriek på fat. Det är nog den godaste dryck som finns just nu. Det tycker Tord också 🙂

Söndag, sovmorgon men vi hann med hotellfrukosten. Bacon och äggröra, juice, färsk frukt och starkt kaffe, härligt. Träffade på en partivänn i hissen, Stefan från Flen. Han undrade om vi tittat på hundutställningen men jag svarade att jag ”bara” tittat på min man vilket han tyckte var helt rätt prioritering.

Vi tog tåget hem strax före kl ett. PeO snarkade och jag lyssnade på Alkemisten av Paulo Coelho i min iPod, en mycket tänkvärd berättelse för övrigt.

Väl hemma var det dags för möte i stadshuset, matlagning och tvättstugan. Det har varit en lång och innehållsrik helg med en blandning av kräkningar, kränkningar och underbara ögonblick.

Ann-Sofie

2 kommentarer

 1. Hej Ann-Sofie.

  Ser ni har haft fullt upp i helgen. Och Peo är klar med julklappshandlingen såg jag. Jag har inte börjat än. Hoppas allt är bra. Vi höres.

  Kram
  Margit

 2. Hej Margit!
  Du verkar ha haft fullt upp du också. Jag är också klar med julklapparna tack och lov.

  Allt är bra med oss.

  Kram
  Ann-Sofie


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS