Våta avgångsdrömmar

I dag höll mina partikollegor och vår lokala partiordförande en presskonferens där de informerade om partikollegornas avgång i juni. Det blev lite förvirrat i båda tidningarna direkt efter presskonferensen, båda lokala tidningarnas journalister hade missat vilket uppdrag Siw Jansson just nu innehar, Lisa såg dock till att felen rättades till.

Men det som fick mig att lägga ner tid på att skriva detta inlägg är dock Eskilstuna Kurirens ledarblogg. Så här skriver Alex Voronov: ”Detta partis interndemokrati är alltid lika fascinerande. Beskedet från Kratz kan även tolkas som att också Hans Ekström är nära avgång.”

Voronov sitter och när en våt dröm om att Hans Ekström ska avgå. Det är inte aktuellt hur mycket kampanj Eskilstuna Kuriren än kör. Den här personförföljelsen har för länge sedan gått över alla gränser.

Genom detta tjat vinner man inget förutom förakt.

Ann-Sofie

2 kommentarer

 1. Hej Ann-Sofie.

  Alex Voronov får väl fortsätta med sin våta dröm, om nu inte Hans Ekström har aviserat att han tänker avgå måste det ju ligga personliga orsaker bakom Alex Voronovs personförföljelse mot Hans Ekström. Jag har bara hört gott om ert kommunalråd, här i Strängnäs har han också ett stort stöd. Ledarredaktionen har inget med att göra vilka företrädare de olika partier väljer, vill de nominera folk får de ge sig in i politiken.

  MVH Margit

 2. Hej Margit!
  Jag tror att Hr Voronov vill ha makt.

  Jag stötte ihop med honom i går kväll när vi skulle ha fullmäktigesammanträde och han hejade inte så vitt jag kunde bedömma.

  Han var kanske där för att se om Hr Ekström var på plats, vilket han var.

  Ann-Sofie


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS