Ännu en olaglig nazistdemonstration med polisen som åskådare

Nu har det hänt igen, ett gäng nazister har demonstrerat utan tillstånd. Polisen gjorde som förra gången och nöjde sig med att titta på.

Om det nu är så att bara demonstrationen går lugnt till så ingriper inte polisen, vad bra då behöver således inte andra partier heller söka tillstånd. Vi brukar ha mycket lugnt under våra socialdemokratiska demonstrationer också. Jag har heller inte noterat något tumult när exempelvis moderaterna har torgmöten heller.

Så ska man hårddra polisens uteblivna ingripande då är det alltså fritt fram för icke anmälda demonstrationer och torgmöten, bara det går lugnt till.

Även vännen Stentorp är förbannad och manar till nyckelskrammel kommande lördag. Vi ställer upp!

Ann-Sofie

3 kommentarer

 1. Hej Ann-Sofie.
  Man behöver inte ha tillstånd för att dela ut flygblad. Att icke nationell media väljer att kalla det för en olaglig demonstration är inte så konstigt. Men man ska inte tro på allt som står att läsa i dagens media.

  Mvh
  Robert

 2. Hej Robert!
  Jag vet att det är tillåtet att dela ut flygblad, har gjort det massor av gånger själv. Så vitt jag minns har aldrig någon polis kommit fram och tagit våra identiteter när vi gjort detta så som tydligen skedde i det här fallet. Och med anledning av detta så var det nog mer än dela ut flygblad som var i görningen.

  Hälsar
  Ann-Sofie

 3. Hej igen Ann-Sofie.

  ”Så vitt jag minns har aldrig någon polis kommit fram och tagit våra identiteter när vi gjort detta så som tydligen skedde i det här fallet. Och med anledning av detta så var det nog mer än dela ut flygblad som var i görningen.”

  Eftersom de etablerade partierna inte gillar konkurrensen från dessa organisationer så beordras polisen att ta till dessa metoder. Det är endast till för åsiktsregistrering inget annat, eller förlåt åsiktsregistrering är ju förbjudet, det kallas ju för åsiktsidentifiering istället.
  Det var en flygbladsutdelning inget annat.

  Mvh
  Robert


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS