Voronov fortsätter att mobba mig

Vilken tur eller vad ska man säga att jag känner igen en mobbare när jag ser en.  Efter en viss träning så kan jag hantera en mobbningssituation som denna.

Alex Voronov politisk redaktör på Eskilstuna Kuriren har vid upprepade tillfällen hävdat att den borgerliga gruppen i Eskilstuna lagt en motion i fillmäktige om sammansättningen i kommunens bolagsstyrelser som bottnar i att styrelsen för Eskilstuna Energi & Miljö  sade upp den förra VD på ett mindre bra sätt.

Borgarna vill med sin motion få in ”proffs” i bolagsstyrelserna. Men så vitt jag vet så har det inget med uppsägelsen av VDn att göra. Styrelsen var dessutom enig i att göra detta och vi gjorde det formellt tillsammans jag och moderaternas ledamot och andre vice ordförande Lennart Hallergård.

Lennart Hallergård (M) har vid upprepade tillfällen informerat Voronov av att dessa två händelser inte har något med varandra att göra men det tar Voronov inte till sig. När Lennart Hallergård vid minst två tillfällen skrivit till tidningen om detta så har ”tekniska” problem uppstått så inläggen kunde inte publiceras. Visst är det märkligt.

Jag har dessutom skrivit till Peo Wärring, ansvarig utgivare om hur illa Lennart Hallergård blivit behandlad men givetvis ej fått någon respons på detta brev.

Och idag så är Voronov igång med mobbningen av mig igen och drar paralleller som han vet inte finns.

Jag får väl vara glad att han ger sig på mig som tål det, många andra hade förmodligen tagit mycket illa vid sig.

Ann-Sofie

6 kommentarer

 1. Mobbning, sånt sysslar inte tidningsfolk med de är ju ”fina” människor med samhällets allra bästa för ögonen….. Bitter gosse det där tror jag.

 2. Okunskap säger jag. Men det lyser igenom på de flesta av hans artiklar.

  Magnus

 3. Hej Ann-Sofie.

  Det är bra att du känner igen en mobbare när du ser en, då blir det lättare för dig att rycka på axlarna åt honom. Han kanske har blivit mobbad själv som barn och skall nu ge igen? Jag trodde han hade slutat på tidningen. Han skulle komma hit på KF i måndags och när han inte kom och inte skrev något på ledarbloggen, så trodde jag han hade försvunnit. Nu är han alltså kvar och får fortsätta förfölja hederliga människor. Vad har han emot dig? Jag vet att du är stark. Stå på dig min vän.

  Kramar Margit

 4. Ann-Sofie
  Vi som sitter på sanningen, dvs hur det egentligen gick till, får trösta oss med, att i slutet på dan, kommer sanningen att segra. Så även den här gången! Tro mig!

 5. Hej Ann-Sofie.

  Det är första gången i mitt liv att jag har tänkt att en enskild person kan ge lögnen ett ansikte; Alex Voronov är lögnen personifierad så att säga. Har aldrig mött någon som kör förbannad dikt och lögn som sin arbetsmetod.

  MVH Margit

 6. […] fortfarande vad tidningsledningen sysslar med…. kommentarer och ledarsida, kan vi lita på nyhetsartiklarna […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS