StatCounter, en rolig funktion

Jag har lagt till en liten funktion på den här bloggen och det är bland annat ett statistikverktyg. Här kan jag se vilka som kikat in här. Man kan se unika besök och de som är inne flera gånger per dag samt hur länge de är inne med mera.

I dag var det bland andra en person i Seattle Washington USA som tittade på inlägget om Gunnar Wetterberg och kommunernas ekonomi. Kul karta finns också.

Andra besökare har kommit i från Norrlands universitetssjukhus, Hallsbergs kommun, Eskilstuna Kuriren (som för övrigt kikar in varje dag, Sveriges Radio, KTH samt människor i Rumänien, Frankrike, England och USA igen, Los Angeles. Nu dök det upp en gluttare i Singapore också.

Det finns dessutom besökare från mindre företag som förmodligen surfar bort lite av arbetstiden men de kommer jag inte att hänga ut.

De så kallade Trollen, de som försöker vara anonyma, har det inte lika lätt längre.

Ann-Sofie

4 kommentarer

 1. Jag har inte statcounter så ni kan forsätta titta in hos mig utan oro. Ekuriren klockan 9 varje mogon typ….

  Jag ljugde, jag har statcounter med…. fast det var roligare när ingen visste det 😉 Fast att nasseträsket kommer på regelbudna besök anade jag ju redan.

 2. Hej Älskling!
  Det går ju inte att dölja så då kan jag lika gärna berätta vad det är för något.
  Frun

 3. Skit också kontrollerad av staten på nätet och nu Ann-Sofie

 4. Men Magnus du är ju är ju inget anonymt troll. De som står för sina åsikter har inget att vara orolig för här på min blogg.

  Staten där emot skrämmer skiten ur oss alla med FRA och annat otyg.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS