Fler svartjobbare i det borgerliga Sverige

Hade inte den borgerliga regeringen ambitionen att göra svartajobb vita? 

Är det inte bättre att jaga dessa personer än att kasta ut sjuka från sjukförsäkringen?

Ann-Sofie

1 kommentar

 1. Den siffran ser ”hög” ut men då vill jag även informera dig om att den faktiskt har sjunkit avsevärt de senaste åren.
  Jag tror dessutom nä jag VET att man jagar dem i allra högsta grad alla nya systemen för personliggare, de nya kassasystemen som varje restaurang måste ha införskaffad senast den 1/1-10, det skulle nog inte ens komma på tal innan den borgliga regeringen kom till makten. Men kastar ut sjuka från sjukförsäkringen är lite att ta i, däremot så skulle jag vilja påstå att man försöker hjälpa de som har fallit in i ”det mörka hålet” med att komma ut och ge dem en chans att arbeta igen.
  Jag tycker personligen att de nya systemen är ett mycket effektivt sätt att ge människor valfriheten till att arbeta trots att du är förtidspensionerad eller har varit borta från arbete en längre tid pga. t.ex. skador.
  Då det absolut inte finns något tvång på att du SKA ut i arbetslivet igen, utan om det känns rätt för dig prova dig fram, du behöver kanske inte arbeta med det du gjort det senaste åren, eller hela ditt liv. Utan prova något nytt, det är ett starkt bevis på nytänkande skulle jag vilja påstå!

  Jag är tacksam för svar
  Mvh Alexander.C


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS