Bonusar suger sa Borg

Finansminister Anders Borg har onekligen försatt sig i en märklig situation i och med sitt påhopp på bonusar inom det privata näringslivet.

I dagens upplaga av Dagens Nyheter är ledaren klockren, Borgs kluvna tunga.

Ledaren avslutas med: ”I dag går det inte att betala bonus och samtidigt minska pensionsutbetalningar, det måste en så intelligent man som Anders Borg veta. Undrar bara vad han tänkte på när han tog till det hårda artilleriet mot giriga bonusdirektörer? Svaret kan väl bara inte vara: Opinionspoäng.”

Att säga en sak och göra en annan har varit signifikativt för den här regeringen.

Ann-Sofie

1 kommentar

  1. Hejsan, hitta hit genom eskilstuna bloggar. Så hoppas du är intresserad. Startade i fredags förra veckan eskiltunas nya nöjesmagazine. Så försöker få det lite uppmärksammat, och gärna bland en lite äldre publik än mig själv.

    Skulle vara jätte kul om du kan blogga om det, samt lägga till sidan bland länkvänner.

    ”Apaper Magazine är ett webbmagazine som skriver om nöje, kultur, klubbliv mm och visar bilder från utvalda fester. Den läses till största delen av både kvinnor och män i åldrarna 16-29. Gemensamt är ett stort intresse för klubbliv, nöje, kultur, mode, musik och annan populärkultur. Innehållet intresserar läsarna och på siten sätts även besökaren mer i fokus, de är en del av magazinet. Apaper jobbar med att ständigt använda den senaste tekniken och är en perfekt kanal för företag som vill nå ut med sitt budskap direkt till ungdomar. Apaper läses inte heller av en specifik subkultur, utan av ungdomar med olika personligheter”.

    Vänligen,

    Malte Jansson


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS