Jag blir galen….

på nya mobiltelefoner. För några veckor sedan fick jag en ny mobiltelefon av min arbetsgivare. Min gamla vanliga är fyra år och börjar tappa lite av varje. Jag har dock av ren självbevarelsedrift låtit den nya moderna ligga i sin ask på bänken framför min säng.

Men i kväll tvingade min kära make PeO mig att byta. JOJO gick det åt h….?

Ja så klart!

Dessutom hatar jag att läsa manualer, vilket inte gjorde saken bättre. Det första som hände var att plötsligt var det Turkiska som gällde. Nu var redan mitt mått rågat. PeO tog över och smekte igång eländet, tur att jag har en make med stort tålamod. 

Jag fattar inte varför jag reagerar som jag gör när det gäller mobiler och datorer, blir bindgalen direkt när det inte funkar som jag vill.

Nu är dock den fina, moderna, slag- och vattentåliga, med GPS, 3,2 megapixlar och internet-mobilen i alla fall igång och om en två veckor så där kommer jag säkert att älska den lilla odågan.

Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott, skulle jag kunna ge ett ansikte var fjärde år så där när det är dags för mobilbyte. PeO fattar nu också varför jag väntat i flera veckor med bytet 😉

Ann-Sofie

5 kommentarer

 1. Fattar jag inte… för du skulle bli ännu mer galen om din forna trotjänare dött innan du fått igång den nya…. din förrförra är ju fortfarande inte tillgänglig.

 2. Men den kanske är tillgänglig för någon annan, vad vet vi!?

 3. Jag vet att vissa inte förstår den här kommentarstråden, det är skitkul.

 4. Ja en till vet, det är kul!

 5. Jag delar helt Din uppfattning om byte av apparater och manualer! Min ovilja inför den nya SEVAB-datorn är minst lika kompakt som Anders S’s men av helt annat skäl. Jag är ju Mac-människa med en nu åter allt fullare burk som har åtskilliga år på nacken (i datavärlden) och min antipatiska inställning till PC grundar sig på de erfarenheter jag hör andra gör hela tiden med virus och annat elände.

  Den står där i sin väska och jag har använt den några gånger men ack så långsam denna apparat är jämfört med min gamla ång-Mac.

  Vår känsla mot manualer grundar sig i mitt (och jag har för mig att jag också sett Dig med en Mac, eller hur?) fall just på min Mac-vana.

  En apparat som likt en gammal analog telefon eller en Mac inte är självförklarande har inget existensberättigande i mina ögon. Produkter som tar upp en bråkdel av sin förpackning medan manualen är tio gånger så stor och tung – Nej!

  Men som sagt, min gamla Silver börjar bli full! Vad ska jag ta mig till?

  Gla’ Påsk!
  MATS


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS