Spikmatteliggare stå/ligg på er

Att ligga på spikmatta är inne och de som provat säger att det är skönt, fine for me.

Nu skriver var och var annan tidning om att spikmattorna är en bluff. Jaha och…

Om nu folk tycker att de får en skön stimulans av att ligga några minuter på en spikmatta så är det väl inget att hetsa upp sig över. Allt behöver inte analyseras och vetenskapligt beläggas in i minsta detalj.

Ligg kvar på era spikmattor om ni tycker att det ger en positiv effekt, det är i alla fall det som räknas.

Ann-Sofie

3 kommentarer

  1. Det är helt ok att folk får ligga på spikmattor hur mycket de vill. Men det är ohederligt och fult att som försäljare påstå att de hjälper mot allehanda krämpor utan att ha några belägg för detta. Det är att luras på människors okunskap och vilja till lindring. Lurendrejeri för pengar med andra ord.

  2. För hundra år sen var det inne att dricka radioaktivt vatten, det sades att det skulle hela allehanda krämpor och ge längre liv. Det fanns många märken av detta vatten och folk köpte och drack. De upplevde att det gav en positiv effekt. Idag vet vi att radioaktivitet egentligen inte är så nyttigt… Kanske nåt att tänka på.

  3. Nu säjer de inte att de är en bluff, utan snarare att de marknadsförs fel. De ger sken av att läka allehanda sjukdomar/krämpor. Visst kan man använda en spikmatta, men den ska INTE ersätta vanlig vård som alla ger sken av. Sedan när man läser om vad personer som påstås testat mattan så är det väldigt grava sjukdomar som har ”botats” av dessa spikmattor. Så jag går hellre till en läkaren än ”stå på/ligg på” en spikmatta.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS