Folkpartiet goes America

Folkpartiet i Eskilstuna uppmärksammas  i dagens Eskilstuna Kuriren för att de knackat dörr i helgen. Enligt FPs gruppledare Niklas Frykman ”den kära ledaren” var det nio personer  samt en insruktör som knackade dörr i något (Snopptorp) av stadens bostadsområden.

De var nervösa men det gick visst bra, folk är ju snälla.

Tidningen undrar om politikskdörrknackning är något nytt fenomen och Frykman svarar att det delvis beror på att man varit och kikat på hur man jobbar i USA.

Detta var nog bland det roligaste jag läst på länge. Vi inom Socialdemkratin har i alla tider knackat dörr. Vi gör det löpande även i mellanvalsperioden. Vi brukar gå ut med hela fullmäktigegruppen (runt 30 pers) och beta av ett stort bostadsområde per kväll.

Detta är framgångsrikt, det fick vi kvitto på vid förra valet. Alla partier fick extra partistöd för denna typ av aktiviteter. Det var då så vitt jag vet bara vi (S) och (V) som sprang i trappor och det bidrog ganska säkert till att vi behöll majoritetn i kommunen.

Det är ju jätterbra att även (FP) förstått detta. Vi kanske ses i en trappuppgång nära dig!

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. En nyhet i kategorin ; Biter hund man är det ingen nyhet, biter man hund är det ett scoop”

  2. Den folkpartistiska rasisten Niklas Frykman är inte välkommen hem till mig. Tror inte han vill gå i viptorp för då kanske han vill isolera viptorp med. här bor det många utan arbete också.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS