Kärnkraften, Sjukförsäkringen, Saab….

Arbetslöshetsförsäkringen, Klimatmötet, arbetslösheten, FRA, Ipred, Trängselskatten, Vårdval Stockholm,  ….

Men det är inte säkert att detta skadar regeringen!

Hur tänkte de nu?

Ann-Sofie

3 kommentarer

  1. De tänkte nog att det är inte värt att skjuta till skattemedel till ett företag som inte lyckats prestera på 20 år. Det är nog bara mindre begåvade som anser att regeringen skulle gått in i SAAB. Om det nu är ett så otroligt lyyckat företag kan väl de anställda själva gå in och köpa företaget? Eller? Varför ska vi andra belastas med detta annars?

    Att det inte finns köpare på detta ”anrika” företag är bara bevis på att dom inte lyckats göra någonting rätt i Trollhättan. RIP SAAB. Det är tragiskt och vi kommer att sakna er. Men vi skattebetalare gör inte en ekonoimisk kamikazemanöver och räddare er.

  2. undrar bara vilken utbildning du har

  3. Hej Göran, förutom att jag har gymnasienivå så har jag läst massor av kurser både fackliga och politiska. Jag har 16 års erfarenhet av industriarbete och två år av administrativt arbete. Jag har varit kommunpolitiker med ordförandeuppdrag samt ledamot i kommunstyrelsen sedan 1995.

    Här kan de se vilka uppdrag jag innehar just nu: http://eskilstuna.se/politiken/PersonUppdrag____109913.aspx?personid=35

    Ann-Sofie


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS