Moderaterna går över gränsen

Moderatern har lagt ut ett dokument på sin hemsida där de beklagar att en kvinna tagit livet av sig eventuellt på grund av sjukförsäkringsreglerna.

Moderaterna skriver: ”Under våren förra året gick det så långt att hon valde att ta sitt eget liv. I programmet drivs tesen att kvinnan begick självmord som ett resultat av Försäkringskassans bemötande och sjukförsäkringsreglerna.”

Man avslutar inlägget med politisk propaganda:  ”Genom reformeringen av sjukförsäkringen och omfattande satsningar på vård och rehabilitering så är vi nu på väg att få en mer långsiktigt hållbar situation.”

Läs själv och fundera på vad de säger.

Själv tycker jag att de går över anständighetens gräns, särskilt bilden med den vita duvan som lyfter mot himlen. Hur tänker de?

Alexandra Johansson i Surahammar ger sin bild av hur ”bra” det fungerar.

Ann-Sofie

4 kommentarer

 1. Hej, Alexandra Johansson från Surahammar verkar göra ett enormt energiskt intryck. Skriver debattartiklar och twittrar för fullt om både det ena och det andra. Hur sjuk är hon egentligen? Kanske det trots allt är läge att hon får pröva att börja jobba igen (deltid kanske).
  Mvh
  Erik Johnsson

 2. ”Under våren förra året gick det så långt att hon valde att ta sitt eget liv.”

  Det är väl så man menar friheten ska vara.

  ”Genom reformeringen av sjukförsäkringen och omfattande satsningar på vård och rehabilitering så är vi nu på väg att få en mer långsiktigt hållbar situation.”

  Sedan kommer Hånet och lögnen som på beställning. Var finns Rehabiliterning nånstans för alla som nu utförsäkras var finns skrivet nåt om att folk inte får några pengar. Inte en rad.

 3. Vem har ansvaret för att denna Alxandra och andra likande snyftfall gått sjukskriven så länge? Läkare? Sossesverige som skapat och försvarar systemet?
  Det är inte konstigt att de får problem nu när hela hennes tidigare liv kresat kring att leva som sjukskriven.

 4. Erik J har en poäng i sin kommentar.
  Finns många långtidssjuka som är väldigt aktiva både i föreningar
  och i bloggosfären, men jobba det går inte, då blir det jobbigt…


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS