Arrogansen satsar på floskeltoppen

Jobbstopp, skattechock, vänsterexperiment, fuskbygge och rödgrön röra, fantasin i det blå laget är fantastisk och nu kan vi skriva upp ett nytt begräpp på deras floskellista nämligen Tobleronepolitik.

Det är minister Odell (KD) som har varit kreativ och når en riktig bottennotering. Ministrar i dagens regering kommer undan med både det ena och det andra men Mona Sahlin ska tydligen alltid få dras med Tobleronen i något slags livstidsstraff.

Hur som… minister Odell är nu sur för att det Rödgröna laget ger mer pengar till välfärden. Jag kan förstå om det svider i det Odellska hjärtat. Svenska Dagbladet skriver: ”Oppositionen föreslår att kommunerna får sammanlagt nio miljarder kronor mer under två år än vad regeringen budgeterat till skola, vård och omsorg. Dessutom vill de rödgröna ha ytterligare tre miljarder under lika lång tid till riktade satsningar i skola och sjukvård.”

Det är skillnad på rödgrön och blå politik Odell.

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. Vänta bara, det är bara början. Vi vet hur det lät 2006 på hösten. Då fanns det ingen etik i sosseleden.

  2. Nu var det ju inte en eller ett par Toblerone det rörde sig om … det rörde sig om belopp på mer än 50000:- !!! En viss skillnad va ?

    Ni i de rödgröna slänger ju bort välfärden och väljer att istället för lånade pengar (som vi skattebetalare dyrt får betala långt in i framtiden) slänga ut osammanhängande järnvägsspår som plockepinn …


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS