Varför ska Mona Sahlin skämta om påhoppen?

Eskilstuna Kurirens ledare skriver i dag under rubriken ”Skämta om det, Sahlin”. Varför ska Mona Sahlin skämta om påhoppen och mobbningen som de borgerliga ministarna gör mot henne?

Då kan man ju lika gärna säga till ett mobbat barn på en skolgård att göra samma sak.

Jag tror inte att folk som inte blivit mobbade förstår hur jobbigt det kan kännas. Visst gjorde Mona Sahlin klavertramp för femton år sedan, hon tog också ansvar för detta och avgick. Vi som var med minns hur hon kämpade mot gråten under presskonferensen.

Hur kan ni i er vildaste fantasi tro att hon ska skoja om det idag, hur tänker ni mobbare egentligen?

Ann-Sofie

4 kommentarer

 1. ”Klavertramp” … det var upprepade felsteg både som medlem av partiet (fackanslutning) , som folkvald (mer än 50000 i ”lån” av arbetsgivare, resa till semesterparadis …), som privatperson (böter, kronofogde , TV-licens..svart dagmamma. …) samt som företagare .

  Varje kandidat , speciellt den som söker rikets högsta post, måste nog bereda sig på en moralisk granskning, alliansstatsråd föll som käglor för obetydliga förseelser som du vet…

  Du anser uppenbarligen att hon ska vara obefläckad numera, för mig som väljare ställer jag lite högre krav på politikerna.

  Samma sak med Ohly och hans förlorade DDR kärlek , inget som någonsin kan förlåtas av mig vars mor fick lämna sitt land och se det ockuperat av sovjetunionen.

 2. Att vår blivande statsminister återigen tvingas löpa gatlopp inför borgarnas mer än urusla påhopp är inget mindre än kvalificerad mobbning.
  Speciellt borde ju vår kära minister Littorin ha vett att hålla igen käften.
  Hans sk ”examen” är som vi alla vet, köpt via internet.
  KD Göran bore oxå ha vett att hålla käft då hans parti inte är större än SD.
  DET om något skulle göra mig jävligt orolig!

 3. Jag tycker det är mera att piska upp ett hat mot Mona och det har väl Jonny varit anställd för att göra. Jag tycker det är så dåligt och hoppas att det slår tillbaka mot hela högersidan. Jonny du skriver ju bara skit har du aldrig kommit på tanken vad hat kan åstadkomma.

 4. Arne – Sanningen är som den är i Monas och Ohly’s fall, det är så enkelt. Du jublade säkert när alliansen ledamöter löpte gatlopp för obetalda TV-licenser etc och tvingades avgå… dubbelmoral min herre. Detta är betydligt allvarligare om man ser på hela bilden sammantaget.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS