Vilket bra folk vi har på Eskilstuna Energi & Miljö

Jag är ordförande i vår bostadsrättsförening och i helgen tog vi ner en massa hyllor i ett förråd i källaren. Det var välbyggda hyllor och stommar allt i massiv gran. Tungt som bara den.

I går beställde jag hämtning av denna brädhög av Eskilstuna Energi & Miljö. En trevlig kille ringde upp och vi kom överens om en tid i dag strax efter sju.

Det jag inte visste var att virket skulle ha varit på gården, nu var den i kvar i källare. Den trevliga killen dök upp på utsatt tid och blev nog ganska förvånad när han fick se att det var kvar i källaren och dessutom att det var ganska mycket.

– Det är inget att tjura för sa han och högg in på högen. Jag skämdes så klart men vad gör man, man hugger i. Det blev många rundor upp och ner i källaren och ut på gatan upp på baklemmen och upp på flaket. Vi konstaterade att det var ett ordentligt step up-pass, svettigt så det förslog.

Sedan kommer en av EEMs återvinningsbilar eller sopbilar som folk brukar säga och hjälpte till mot slutet.

Stort TACK till er som jobbar på EEMs Återvinningsavdelning. Nästa gång vet jag vad som gäller.

Ann-Sofie

PS. Det är väl lika bra att jag är tydlig med att jag kommer så klart att betala vad det kostar enligt taxan DS.

1 kommentar

  1. Ann-Sofie
    Det gläder mig, att du har så positiva erfarenheter av EEM. Det har jag också. Jag skall inte gå in på några detaljer, men jag hoppas, att den uppskattning jag framförde till cheferna gick vidare i organisationen. Jag fullständigt häpnade över denna snabba service. Ingen av de som deltog hade någon aning om att jag hade något med företaget att göra. Man blir glad åt sådant, som man inte fötväntar sig.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS