Ännu en bortförklaring

Nu kommer ännu en bortförklaring, undrar om det också kan vara en synvilla. Det är i alla fall Centerpartiets ordförande Maud Olofsson som tror sig nu ha hittat anledningen till de låga opinionssiffrorna för (C).

Det är nämligen Moderaternas ”fel”. Centerpartiet har varit allt för lojala och nu måste Moderaterna släppa fram de andra partierna anser Olofsson.

Ok men vad sägs om lite självrannsakan nu så här ca 100 dagar före valdagen. Centerpartiet har en rad av tillkortakommanden att se tillbaka på. Vad sägs om alla pengar man lovade till svensk bilindustri, pinsamma möten med EU där Maud Olofsson ansågs vara illa påläst, Mauds svansande för vidkrftsutbyggnaden där en släkting till henne var inblandad, vargjakten på inavlade vargar som inte var det, Fredrik ”Ursula” Federleys strapatser med invigning av en spritbar och mutresa till Kanarieöarna, kritiken av Naturskyddsföreningen och fram för allt KÄRNKRAFTs frågan.

Och detta är bara ett axplock av Centerpartiets framfart som jag kommer på i all hast.

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. Det är bra att dom bär gröna clownnäsor ! Det kan möjligen inspirera en och annan att placera sin vänsterkrok där……

  2. Var ju just det jag också undrade, när det ska gå upp för C, FP och Kd att dom bara är Alliansslavar för att M ska få makten!


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS