Hur tänker Sd i Eskilstuna

Sverigedemokraterna missade världens chans i torsdags nämligen att visa eskilstunaborna vad man vill föra för politik i vår kommun.

SDs ledamot släntrade in flera timmar efter att mötet började och något budgetförslag har man inte lyckats få till trots många timmars arbete i kontorsrummet i Stadshuset. Och det har varit ett helt gäng där och jobbat så något litet borde de ha kunnat få ihop på ett papper.

Ett annat parti nämligen (KD) hade under en period en plats i fullmäktige och (KD)s dåvarande ledamot lyckades faktisk få till både det ena och det andra, men hon var ju kvinna det kan eventuellt ha något med saken att göra för ni vet ju att kvinnor kan.

Men nu vet inte invånarna i Eskilstuna ett dugg om vilken politik SD vill driva fram över, trots många timmars jobb i stadshusets tilldelade arbetsrum och ekonomiska partistöd.

Hur kunde de missa den chansen?

Ann-Sofie

2 kommentarer

 1. Alla vet väl vilken politik SD vill driva. De är trots allt ett enfrågeparti. Man får anta att de just därför inte är intresserade av att driva någon politik i några frågor förutom sin ”hjärtefråga”. I detta fallet tycker jag att detta verkar vara extra tydligt och det är ju bra.

 2. Jag är inte partimedlem hos Sverigedemokraterna, men tänker rösta in dem i riksdagen. Kanske bli jag medlem senare. Om de visar sig värdiga. Jag tror det och INGEN, jag säger ingen, har rätt att kränka mig med påståenden om att jag för den sakens skull skulle vara ”främlingsfientlig” eller något annat nervärderande! Framförallt inte en socialdemokrat! ”Främlingsfientlig” är ett politisk nyordbildning med som enda syfte att stoppa alla kritik mot den fullkomligt galna politiken som rör asylhanteringen och tillhörande, mycket omfattande anhöriginvandring, varav många utan att ha lyfte ett finger för arbete i Sverige går raka spåret in i socialförsäkringssystemen. Det är då inte konstigt att svenska pensionärer tvingas vrida och vända på kronorna.

  SD enfrågeparti? Knappast… Man har identifierat EN ödesfråga som angår alla svenskar, men har åstadkommit en synnerligen genomarbetad skuggbudget på 80 sidor A4-blad där det klart och tydligt anges de alternativ som skulle ge erforderliga förbättringar på lång sikt för Sverige.

  För övrigt gav SVERIGES RADIO SVERIGEDEMOKRATERNA HELT RÄTT IFRÅGA OM STATISTIK FÖR FLYKTINGAR OCH ANHÖRIGA! Man har undersökt sanningen om påståendet att vi har så mycket större invandring och kommit fram till att Sverige HAR en betydligt större asyl- och anhöriginvandring än både Danmark och Finland. Danmark tar emot 87 % FÄRRE asyl- och anhöriginvandrare än Sverige, och Finland 97 % FÄRRE eller räknat per 100 000 invånare: SVERIGE: 478, DANMARK 109 och FINLAND: 22. Sverigedemokraterna vill harmonisera asyl- och anhöriginvandringen till samma nivå som i Norden i övrigt.

  Vad du Ann-Sofie och andra från de etablerade partierna talar tyst om är att I ett ”Facebookval” med över 43.000 röstande kom SD på andra plats strax efter M. KD och C åkte ut ur riksdagen.

  Jag tänker rösta SD i riksdagsvalet och vägrar av den anledningen bli kallad rasist av okunniga människor!

  SD är det enda parti som förstått att islam inte enbart är en religion, utan i första rummet är ett samhällssystem, en teokrati, i direkt konfrontation med västerländsk demokrati, med målsättningen ett 100% islamskt samhälle. Dvs vad nu en stor del av Turkiets 95%-iga muslimska befolkning, fruktar att premiärminister Erdogans islamitiska regering kommer genomföra under förespeglingar om att ”EU kräver det”, fast Turkiets regering redan visat att man övergett EU-tanken och vänder sig istället mot arabvärlden.

  Eftersom Sverige har en alldeles för generös flyktingpolitik med anhöriginvanding av just muslimer från mellanöstern och Afrika och de sin vana trogen representerar ett mycket högre födelsetal i snitt än svenskar och naturaliserade andra etniciteter (assimilerade), kommer Sverige med den politik som förs inom loppet av ett par eller några decennier få en muslimsk majoritet. Detta ställer till oanade konsekvenser i ett land där 95% av befolkningen varit religiöst ointresserade och i stort sett endast besöker kyrkan i samband med evt eget eller andras bröllop, dop och begravningar, möjligtvis också EN julotta under sitt liv.

  Sverige står inför den faktiska och starkt påtagliga risken att bli ett islamskt land, ett nytt Iran, styrt av Koranen, sharia och imamer.

  Det vill jag inte att mina barn och barnbarn ska behöva uppleva. Därför röstar jag på SD i höst!

  FAKTA OM ISLAM
  Islam döljer en totalitär politisk ideologi
  Islam och islamismen måste behandlas som den farliga totalitära ideologi som den är och inte som den till synes harmlösa religion som den döljer sig bakom.

  Om Hitler startat en religion, skulle väl även nazismen ha varit skyddad av religionsfriheten? Islam är faktiskt inte bara en religion utan även en elitstyrd, auktoritär fascism, alls inte olik nazismen.

  Gemensamt för båda är elitismen. Man anser att människor i den egna religionen/rasen är mer värda än andra och att de är utvalda att styra över världen. Skillnaden är att där nazismen har en nationell identitet har islam en religiös.

  Finns det någon mer intolerant ideologi än islam och dess politiska tvilling, islamismen? Västvärldens demokratier gräver sina egna gravar när de tolererar toleransens dödgrävare islam.

  För Eskilstunas bättre framtidsmöjligheter skall ni socialdemokrater efter alla år på gräddhyllan ges en chans att under längre tid bekanta er med folket och lära er innebörden av att vara ”folkvald”. Förbered er på maktskifte! Alliansen kommer ta över… Ni har förtjänat den vilan med råge.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS