Dagens Citat!

En kommunpolitiker lättar sitt hjärta på Eskilstuna Kurirens kommentarsforum:

”Men precis som Rambo så kommer vi trots vår militära underlägsenhet att segra till slut och befria folket från förtryckarna” A Marttinen SD

Boken och den första filmen om Rambo utspelar sig i en småstad där Rambo får, eller snarare skapar sig, problem med polisen. Han blir intagen och misshandlad, vilket väcker psykotiska minnen från vietnamkriget till liv. När han flyr in i skogen och polisen bildar ett uppbåd för att fånga in honom, börjar hans psykoser från vietnamkriget att ta över och det blir ett slags krig mellan Rambo och polisen.

Kan det vara något för Eskilstuna befolkning? Jag klarar mig i alla fall utan den där Rambo.

Ann-Sofie

PS: Tänk att ni SD:are alltid blir missförstådda och Adam jag har tagit citatet rakt av från tidningens webbsida och inte lagt till eller dragit ifrån något DS.

5 kommentarer

 1. […] dag som vår lokala SD-företrädare tar till sina, antar jag, förebilder för att visa hur han ser på politik så avslutar Magnus Betnér sin granskning av Sverigedemokraterna.  Betnér är viktig för det […]

 2. Med en viss envishet upprepar jag: Sverigedemokraterna är INTE mer demokrater än vad Nationalsocialisterna var socialister!

 3. Vad söt du är när du så medvetet misstolkar minsta lilla och kör med guilt by assosiation metoden för att försöka göra dig och ditt parti mer attraktivt. Som du säkert förstod genom min 😉 så var det med glimten i ögat som jag refererade till Rambo.

  Men eftersom du öppnar upp för att lägga in egna ord i andras meningar så kan jag väl känna att du inte tar avstånd från det kommunistiska och terroristiska förtryck som utspelar sig i de senare filmerna efter som du totalt diskvalificerar Rambos insatser.

  Så nu kan vi väl ägna resten av valrörelsen åt att välja våra egna ord och prata om vår egen politik, tror väljarna skulle uppskatta det.

 4. Oavsett vad de är eller inte så blir de ju vågmästare i Riksdagen…

  Oavsett vad ni tycker så anser många svenskar att integrationspolitiken
  är totalt misslyckad…mycket snack o lite verkstad av både röd o blå.

 5. @Adam Marttinen:

  Vad sägs om att du slutar använda ad hominem och härskartekniker?


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS