Moderat mobbare kör smutskastarkampanj mot Mona Sahlin

En moderat i Gnosjö, Bertil Nilsson står som avsändare på ett kedjebrev om fejkade ekonomiska tips från Mona Sahlin. Han är inte helt säker på att han är inblandad och skyller på att han har för många mail att hålla reda på, slarvern.

Han säger till Svenska Dagbladet: ”Men har jag gjort det så var det väl mest en kul grej.” Bertil Nilsson (M)

Ja det finns tydligen en del som tycker att mobbning är kul.

Ann-Sofie

Uppdatering: Mobbarna visar upp sig här också.

22 kommentarer

 1. Det är ju tur att sånt här inte förekommer inom SAP……

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/article144238/S-tjansteman-far-ga-efter-fortalskampanj.html

 2. Jag blev ledsen när man smällde upp hur opopulär Mona Sahlin är i jämförelse med Fredrik Reinfeldt i Aktuellt, var det väl, igår. Snacka om mobbning i media!

  I de kretsar jag rör mig i är Fredrik Reinfeldt inte alls populär. Det beror på om man nosar upp några välbeställda gubbar på stan eller frågar sjuka och arbetslösa.

 3. Hej Lena! Ja det är sorgligt att det är så.

  Kul att höra från dig!
  Kram
  Ann-Sofie

 4. Moderaterna tar till vilka metoder som helst. Även mobbning verkar vara tillåtet.

  Förresten om man utger sig vara någon annan är det väl fråga om urkundsförfalskning. Detta är straffbart.

 5. Det är tur att socialdemokraterna inte kör med samma stil. Det vore förjävligt.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mejlen-mot-reinfeldt-skickades-fran-s-kansli_293182.svd

  Skillnaden är dock att det i fallet med brevet om Sahlin är det inte den moderate politikern som är skaparen, utan bara en person som fått massmailet skickat till sig och precis som alla andra sedan skickat det vidare.

  Torka krokodiltårarna. De gör er ingen nytta att predika för de redan frälsta.

 6. Ingvar….läs denna artikel;

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/article144238/S-tjansteman-far-ga-efter-fortalskampanj.html

 7. Vore bra om Aktuellt ägnade stor del av sitt program. De plockade ju in en relationsexpert som ägnade lång tid åt hi Mona Sahlin hade vinkeln på huvudet etc!! Man hade ju kunnat använda tiden till att diskutera det ökande utaförskapet

 8. Antipatin mot Mona är ett sundhetstecken . Monas historia talat för sig själv.

 9. Ni beter er som små barn och kastar sand och skit på varandra, inget nytt under solen. Dubbelmoral.

 10. […] skrek till Maud att hon var feg i Riksdagen, och nu skriker en del bloggare att det är mobbing mot Mona. Det är inte Moderaternas fel att Socialdemokraterna inkvoterat en partiledare vars enda chans […]

 11. Tyst i Aktuellt som igår upptog stor del av sändningen med en expert som kollade i vilken vinkel. Mona Sahlin håller huvudet etc
  Tänk moderaterna missade vallöfte om utanförskapet fick lika stor tid

 12. Brevet var ju sanning kan väl inte va förtal.

 13. Tomas: Jag har läst artikeln. Frågan är om moderaterna kommer att matcha S högst adekvata och passade reaktion på ärendet. I så fall kommer Bengt Nilsson (M) att få gå och Fredrik Reinfeldt be om ursäkt offentligt. Av någon anledning tror jag inte det kommer att hända. Men jag hoppas.

 14. Det som står i mailet har ju Mona gjort så vad är det som är förtal?

  Skall sanningen censureras bort om de rödgröna vinner? Det är väl Ohly som ligger bakom det isåfall då. Men föga förvånande.

 15. Men ursäkta, det där mailet har ju snurrat runt i över ett halvår och jag har fått det ett antal gånger. Knappast förtal att VB:a det. Dessutom är det ju uppenbart satir, vilket är en jäkla skillnad. Och slutligen, skapandet av det har inget alls med moderaterna att göra, så vad är det man ska be om ursäkt för? Den enda som borde be om ursäkt är Baylan som sin vana trogen gör en höna av ingenting och dessutom i detta fall anklagar en oskyldig person för att bedriva förtal. (S) förnekar sig inte i sin desperation!

 16. Brevet är skapat av en användare på flashback som kallar sig för Carpi. Allt som står i brevet är sant och informativt. Varför tycker ni sossar att sanningen om Monas affärer och fiffel ska censureras?

  Ja ja, ni kommer ju inte lyckas och får se fram emot att sitta i gråta och gnälla i fyra år till (minst). Ni håller på att utraderas.

 17. Tycker verkligen de socialdemokratiska it-experterna kunde lägga lite mer tid på sina spårningar, så kanske, de eventuellt, liksom jag efter ett par minuters letande hitta den verkliga upphovsmannen. Grattis, de har åter igen lyckats göra en höna av en fjäder.

  Sen kan man ju alltid fundera på varför socialdemokratin ryter till så mot en ploj poster, kanske sanningen svider för mycket.

  En korrupt politiker som lyckas bli partiledare för Sveriges då största parti, nu eventuellt Alliansens bästa valarbetare. I vanliga människors värld är tiden längre än en mandatperiod, saker och ting glöms inte, även då politiker försöker tvätta bort misstagen.

  Får jag bjuda på en toblerone kanske? jag har betalt den själv.

 18. Det vore ju bra om du kollade upp vad du skriver om först. Precis som alla andra värdelösa bloggare hakar du på mediedrevet och glömmer att det inte alls är moderaten som författat brevet, utan att det skapades på flashback.

  För övrigt: Är det förtal om det är sant?

 19. Allt som står i utskicket är ju sant. Men det skapades på forumet ”Flashback” för 1 år sedan. Inte av någon moderat politiker.
  https://www.flashback.org/p18206972#p18206972

 20. Det blir många som måste avgå inom olika partier framförallt inom socialdemokratin om det ska vara följdeffekten för den som sprider rena lögner… lögner alltså, inte humor baserad på verkliga händelse …

 21. Ka(s)ta (s)ten i gla(s)hu(s) heter det …

  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2015858/s-politiker-onskar-livet-ur-reinfeldt


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS