Bostadspolitiken har havererat i Stockholm

Bostadskön för studenter har fyrdubblats de senaste tre åren skriver Svenska Dagbladet idag. Läget har inte blivit bättre av att den ordinarie bostadsmarknaden inte fungerar.

Men, ansvarig minister Odell (KD)  har ju gjort allt som står i hans makt. Han skrev själv om detta på Newsmill härom dagen. Man har ju tagit bort bostadssubventionen som ”Såssarna” införde, man har konverterat hyresrätter till bostadsdito samt tillåtit ägandelägenheter.

Har denna medicin inte funkat?

Svaret är NEJ. Men nu kanske Centerpartiet har lösningen, höghus i förorterna.

HURRA, saken är biff!

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. Vad jag vet så havererade den redan i på 80-talet. Och ingen har lyckats bärga vraket sedan dess. Den ligger lika stabilt på botten som Titanic.

  2. Allt är möjligt! Det är möjligt att göra Kungens Kurva till ett spännande område och det är möjligt att förbättra bostadsmarknaden. Jag dristade mig nu till att fråga om inte byggmomsen borde halveras på samma sätt som vi i Centerpartiet vill halvera restaurangmomsen. Gör det billigare att bygga så blir det fler bostäder. Inte hela lösningen? Förvisso, men en pusselbit helt klart. Och visst hoppas vi att fler partiet hakar på för ett modernare Kungens Kurva med landmärke som ”Kungsskrapan”!


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS