Hyckleriets mästare (KD)

Kristdemokraterna i Sörmland tycker uppenbarligen att landstingets regelverk ska gälla olika beroende på partitillhörighet, eller hur ska man annars tolka detta?

(KD) går ut och slår på stora trumman att man vill sätta stopp för rofferiet inom landstinget, det vill säga det Socialdemokratiska rofferiet. Det hela handlar om att landstingsråd har utsetts och fått arvoden utan att fullmäktige fattat besluten.

Själva anser sig  Kristdemokraterna vara oskyldiga som små änglar och man tar i från tårna för att smutskasta Socialdemokraternas Jörgen Danielsson som nu tagit sitt ansvar och avgått.

Så här ser det ut för KDs del: ”från mars 2004 och närmare tre år framåt har Kristdemokraten Östen Eriksson tagit emot cirka 33 000 kronor i månaden som landstingsråd, utan att han formellt var utsedd av landstingsfullmäktige.” Alliansfritt Sverige på Facebook

Kristdemokraterna fixade till och med en egen utredning, en utredning som kom fram till att även de var insyltade. Pinsamt värre men det verkar de inte ta till sig. Kommentarerna på Eskilstuna Kurirens webbsida är inte nådiga.

De faller på eget grepp.

Ann-Sofie

2 kommentarer

  1. […] Sverige, PeO Wågström och Ann-Sofie Wågström har skrivit i detta […]

  2. […] i frågan från frugan, Göran, jag, landstingssossar, Alf och […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS