Men kommunist-Kina duger att samarbeta med enligt Maud Olofsson

Centerpartiets Maud Olofsson kan inte tänka sig att samarbeta med en kommunist sa hon i går på utfrågningen i tv.

Men hon verkar inte ha några problem med att samarbeta med kommunist-Kina när det gäller Volvo PV. detta har också uppmärksammats av Badlands Hyena.

Trevlig tant det där för övrigt: ”Centern är partiet som säger nej till kärnkraften genom att rösta ja till den, som vill skjuta vargar för att skydda vargarna och jaga val för att bevara valarna.” Badland Hyena

Hon verkar dessutom hata fackföreningsrörelsen, och ställer sig konstant på arbetsgivaren, den starka partens sida. Och ungdomsförbundet är inte sämre.

Ann-Sofie

6 kommentarer

 1. Det är förstås mycket lättare för Maud O att påverka diktaturen Kommunist-Kina än att snacka med Lars Ohly, eller…

 2. Att Centerpartiet väljer att rikta sina utskick är inget konsttigt. Konstigt däremot är den värdering du underförstått gör genom att ironiskt skriva ”trevlig tant” och länka till AB-artikeln.

  Vad gäller Kina sa Maud Olofsson vid upprepade tillfällen hur viktigt det är att – genom dialog och samtal om bland annat MR – påverka Kina i en mer demokratisk riktning.

  /Ulrika Ingemarsdotter (kommunikationsenheten på Centerpartiet)

 3. Märkligt att man inte kan påminna sig ha hört Centerpartiet tala om vikten av dialog och samtal med Kuba?

  Det kan väl aldrig ha att göra med att Kuba inte har 1.3 miljarder potentiella kunder för svenska företag och produkter, samt en enorm kader av billiga slavarbetare som kan tillverka våra konsumtionsvaror för en billig penning?

 4. Vad har regeringen med Volvo PV att göra?

 5. Maud Olofsson och näringsdepartementet var i alla fall inblandade i Volvo-affären på något vis. Det hölls presskonferenser där hon berättade om detta.

 6. […] Mest lästa inlägg Men kommunist-Kina duger att samarbeta med enligt Maud Olofsson […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS