Politiska dåd

”ett av de värsta politiska dåd vårt land sett i modern tid”, skrev Jimmy Åkesson vad tror ni att han syftade på?

Mordet på Olof Palme eller Anna Lindh?

Nej knappast.

Ann-Sofie

2 kommentarer

 1. Jag letar och letar men ingenstans ser jag att Åkesson förnekar morden på Palme och Lindh. Attentatet på von Arnold har dock en helt annan karaktär (för det är väl ingen som på fullt allvar tror att han skär in ett hakkors i sin egen panna, bara för att hans parti kanske skall få en eller annan sympatiröst??). Det rörde sig om en klassisk gest, avsedd att skrämma till tystnad och overksamhet: en skenavrättning. I detta fall i al Qaida-stil, med halsen avskuren från öra till öra.

  Att en underläkare som falskeligen utges för att vara rättsläkare uttalar sig om fallet under pågående utredning (vilket bryter mot sekretesslagen) och det på en lördag, som därtill råkar vara dagen innan valet, det borde inte påverka våra omdömen i frågan speciellt mycket. Inte med tanke på den massiva smutskastningskampanj SD fått utstå i massmedia sedan valkampanjerna började.

  Tänk att vuxna människor medverkar i denna masshysteri. Man skäms över att vara människa ibland.

  Pappan

 2. Hej pappan!
  Jag säger inget om saken utan konstaterade bara att Åkesson tog i lite väl mycket. Misshandel är givetvis ett mycket grovt brott och särskilt illa är det om det har politiska eller andra förtecken.

  /Ann-Sofie


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS