Moderat-tjat

Moderaterna fortsätter på den inslagna tjatvägen om att Socialdemokraterna inte har några konkreta förslag till den borgerliga arbetsmarknadspolitiken.

Nähä!

Och vad är det här då?

I dagens DN på debattsidan redogör Håkan Juholt och Ylva Johansson de konkreta förslagen. Här kommer några exempel: Kvalificerat stöd från AF redan första arbetslösa dagen, praktik, anställningsstöd, utbildning och starta eget-stöd ska aktivt erbjudas. Vuxen- och arbetsmarknasutbildningarna ska ökas särskilt inom bristyrken, plusjobb och utbildningsvikariat inom vård- och omsorgen med mera.

Detta är inte småpotatis och kommer att kosta pengar med det gör arbetslösheten i dag också med 26 000 personer inom Fas 3. Regeringen är ju helt fantasilös för utom att föreslå nya jobbskatteavdrag, gäsp.

De tjuriga moderaterna fortsätter att tjata om att det inte finns några konkreta alternativ. Men de kanske inte hinner läsa DN slog det mig just.

Kom att tänka på de tre aporna!

1 kommentar

  1. […] Wågström´s…, Ann-Sofie Wågström´s…,Görans tankar och ba…, iakttagaren, Monica Green(s) blogg, Skattepolitik och […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS