Socialdemokraterna är förrädarna

Jag tillbringade ett antal timmar i vår socialdemokratiska valstuga på Fristadstorget i Eskilstuna under valrörelsen 2010.

Det hände då och då att någon kom och i bland viskade fram att vi var förrädarna som sålt ut vårt land till de ”farliga” muslimerna. En kvinna som sade sig sympatisera med SD sa – titta dig omkring de håller på att ta över, jag kommer aldrig mer att rösta på Socialdemokraterna.

En man kom och sa triumferande att det bara fanns ett parti som värnade om vårt land och det var SD, vi var svikarna, förrädarna. Ett ord som ofta användes för övrigt i synen på socialdemokratin. Och Mona Sahlin var symbolen för förräderiet.

Ann-Sofie

1 kommentar

  1. […] Världen vilar trygg i dessa offervilliga människors famn, de strider för frihet och demokrati samt solidaritet och det enda som de önskar i belöning är en bättre värld. Förr eller senare… Just det där senare, skänk en tanke till dem för det, viljan att kämpa för de som kommer senare vilar vårt samhälle på. De satsar inte på sig själva, de satsar på dig och dina barn och en värld som blir bättre. Tänk på dem, spanienfrivilliga, ådalsarbetare och norska unga arbeiderpartister. Tänk på dem, en tacksam tanke, det är allt jag kräver av dig. De dog ju för dig, din och dina barns framtid i en fri, solidarisk och jämlik värld. […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS