Dataintrångs-Svensson på Expressen har blockat mig på twitter

Jag ser det lite som en milstolpe att jag blivit blockad på twitter av Niklas Svensson på Expressen. Kan bero på att jag kallar honom för Dataintrångs-Svensson och det med rätta.

Det var nämligen han som tog sig in på Socialdemokraternas interna nätverk i valrörelsen 2006. Han fick gå från Expressen för att sedan köpas tillbaka. Bra där!

Men han måste ju verkligen vara känslig om han inte tål kritik och ifrågasättande. Skulle han utsättas för det han utsätter andra för skulle han väl smälla av stackarn.

Här finns lite mer att läsa. Och här! Och här!

Kom att tänka på  ”Vita kränkta män”

Ann-Sofie

PS. Martin Moberg skriver på sin blogg: ”När nu Niklas Svensson blockerar de opinionsbildare som är kritiska mot honom och hans journalistik på Twitter så träder en lika skrämmande som roande bild fram av den journalistik som det nya medielandskapet pressar fram. Niklas Svensson kräver total öppenhet och tillgänglighet av sina offer samtidigt som han gör allt som står i hans makt för att själv undgå granskning. När han blir kritiserad för kvaliteten på hans journalistik blir han sur och försmådd och markerar att han inte anser det stämma genom att helt sonika blockera bort de han anser inte förstått hans storhet. Tjurigt som en barnrumpa.” DS.