Oj så fort denna vecka gick

Det känns som om det är måndag och så blir det fredag direkt även fast det händer massa saker däremellan. Den gångna veckan var precis en sådan.

Måndag, morgonmöte med S-gänget, lunch med träningspass på gymmet, eftermiddag på kontoret och sedan styrelsemöte med IF Metall S-förening. Kvällen avslutades med S-samråd som är ett möte mellan Arbetarekommunens styrelse och S-föeningarnas ordförandegrupp. Hann också med en träff med en av bostadsrättsföreningens ledamöter.

Tisdag, träff med VD och vice ordförande på Eskilstuna Energi & Miljö, lunch, möte med Trygga Eskilstunas samordnare och kommunens utvecklingsdirektör. Fick medelande om att träffen med S-studienätverket blivit inställt så det blev en powerwalk på 8,8 km istället.

Onsdag, gruppträff, stadsbyggnadsnämnd, lunch, träff med kommunens jämställdhetsberedning och dagen avslutades med ett mycket uppskattat musikquiz på Royal Oak.

Torsdag, blev upplockad av tvenne herrar för resa till Örebro och besiktningsresa på Hjälmaren med Hjälmarens vattenförbund, väl hemma strax efter kl 18.0 direkt färd till Tuna Park för att hämta nummerlappen till lördagens Dianamil. Ledig kväll.

Fredag, sommarkonferens med Kommunala Pensionärsrådet för övrigt den 13.e i ordningen. Kvällen ägnades åt veckans tvätt.

Lördag, frukostgröt kl 9.00, kl 10.50 uppvärmning, kl 11.00 gick startskottet för Dianamilen. Lunch (pizza), kl 14.00 ABF och partiets valstart med tal av Göran Persson med flera. Kändes riktigt bra och mat fick vi dessutom så kvällen blev ledig, tittade på foton med svärmor Eivor.

Söndag, pizzarester till frukost och just nu planerar jag att ta en powerwalk medan PeO fixar hemma. Greja käk för att avsluta kvällen med möte på partiexpen inför valrörelsen 2014.

IMG_9050