Veckorapport v47

Vissa veckor är mer händelserika än andra. Vecka 47 var en sådan vecka.

Måndag, började med sedvanligt S-möte i stadshuset. Passade på att besöka kommunstyrelsens arbetsutskott eftersom vissa av ”mina” frågor fanns på dagordningen. Det var både ny organisation för Eskilstunas lokala BRÅ, Trygga Eskilstuna och samarbetet mellan Eskilstuna Energi & Miljö och Strängnäs Energi, SEVAB.

Snabbt över till styrelsemöte i interimsstyrelsen ESEM AB där vi jobbar med sammanslagningen av ovan nämnda bolags medarbetare.

Måndagkvällen avslutades med Socialdemokraternas representantskapsmöte, vi tog beslut om landstingslistan och nomineringar till riksdagslistan. Svarade på motioner och lite annat.

Tisdag, styrelsemöte i Eskilstuna Energi & Miljö AB. Stora beslutspunkter på dagordningen. Budget för 2014, köp av fastighet för 58,5 miljoner, försäljning av aktier i SEVAB för 31 miljoner samt en hel del annat.

Styrelsemöte i IF Metall Socialdemokratiska förening och raskt hem för styrelsemöte i Brf Valfisken.

Onsdag hade jag för eget arbete, klarade av en hel del mail och skrivjobb. S-samrådsmöte på kvällen där vi diskuterade valarbete, dörrknackning med mera.

Torsdag, tåget 6.18 till Stockholm för styrelsemöte med Kommunala bolagens samorganisation, KSF. KSF är en arbetsgivarorganisation för bolag i den kommunala sfären, medlemmarna kan vara privata som kommunalt ägda bolag.

Fredag, tåget till Stockholm igen för möte med Energimyndighetens insynsråd. Rådet besökte Svenska Kraftnät och fick en bra genomgång av GD Mikale Odenberg. Vi fick besöka kontrollrummet vilket var en upplevelse. På rådsmötet fick vi besök av Paul Westin, en vän via twitter, som  informerade om biodrivmedel och lite annat.

Lördag, dörrknackning i Myrtorp. PeO och jag klarade av 29 villor och de som öppnade var 100% positiva till att ta emot vår enkät.

Söndag, läsa tidningar, städa trapphus, träna, blogga och laga mat.

Ann-Sofie

Skärmavbild 2013-11-24 kl. 13.28.33